Ученическа учебна компания"Sky beauty cosmetic"

fbg_bg_bottom

Учебна компания “Sky Beauty Cosmetic” АД

е създадена през 2008 г. по учебна програма на фондация Джуниър Ачийвмънт – България, чиято крайната цел е да покаже на младите хора как могат да развиват и използват своя потенциал, за да се реализират успешно като предприемачи и като конкурентноспособни личности на пазара на труда. Екипът на “Sky Beauty Cosmetic” АД е сформиран от учениците на ПГХТТ, специалност: “Технологичен и микробиологичен контрол в ХВП”. Предмет на дейност е производство и продажба на козметични и парфюмерийни продукти. От създаването си до момента фирмата е разработила и произвежда следните продукти: крем за лице, билков крем, балсам за ръце и тяло, балсам за устни, натурална розова вода, ароматизирани свещи, шампоан с масло от жожоба, почистващ препарат за съдове. Производството се осъществява съгласно изискванията на европейския регламент за козметични продукти. Продуктите се разпространяват на територията на ПГХТТ по време на празници, тържества и родителски срещи. Ежегодно учебната компания участва в градски и национални мероприятия като „Панаир на образованието”, инициативата „Мениджър за един ден”, коледни и новогодишни базари, където има възможност да представи своята продукция на пловдивчани и гости на града. Чрез участието си на националните състезания „Най-добра учебна компания за България” “Sky Beauty Cosmetic” АД успешно представя гимназията пред обществеността. На проведеното през 2009 година такова състезание учебната компания се класира на трето място. Всички ученици с желание и ентусиазъм участват в разработката на продуктите, производствените и маркетинговите дейности. И въпреки че пътят на създаването на продуктите е нелек, компанията е удовлетворена от добрите отзиви на хора, които ги използват.

Подхранващ крем за лице МАГНОЛИЯ>

Съставки/Ingredients: Aqua, Olive Fruit oil, Glycol Stearate, Glyceryl stearate SE, Glycerin, Cetyl alcohol, Shea butter, Parfum, Phenoxyethanol. Действие: Емулсионният крем за лице съдържа маслинено масло /зехтин/, изопропилмиристат, цетилов алкохол, глицерин, масло от карите, емулгатори и вода. Кремът е предназначен за ежедневно възстановяване на кожата на лицето. Предпазва клетките на епидермиса от изсъхване и загуба на влага. Подхранва, хидратира и омекотява кожата на лицето, възвръща нейната свежест, еластичност и кадифен блясък. Защитава я от вредните въздействия на околната среда. Подхожда за всеки тип кожа. Употреба: Нанесете с леки масажни движения определено количество от крема върху лицето и масажирайте. Начин на съхранение: При температура 5 градуса-25 градуса, плътно затворено и недостъпно за деца, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина. Най-добър за употреба преди края на: 30.06.2020 г. Нето: 50 ml ”е”

Балсам за устни

Съставки/Ingredients: Olive Fruit oil, Cocoa butter, Beeswax, Parfum. Благодарение на специално разработената формула с какаово масло, масло от маслина, пчелен восък и витамини, подхранва и омекотява кожата на устните, защитава ги от изсушаване и напукване. Употреба: Нанесете с леки масажни движения определено количество от балсама върху устните. Начин на съхранение: При температура 5 градуса-25 градуса, плътно затворено и недостъпно за деца, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина. Най-добър за употреба преди края на: 30.06.2020 г. Нето: 5 ml ”е”

Билков крем Невен

Съставки/Ingredients: Aqua, Olive Fruit oil, Glycol Stearate, Glyceryl stearate SE, Glycerin, Cetyl alcohol, Mentha piperita oil, Chamomilla recutita flower, Calendula officinalis, Beeswax, Parfum, Phenoxyethanol. Действие: Емулсионният Билков крем съдържа маслинено масло /зехтин/, цетилов алкохол, глицерин, ментово етерично масло, екстракти от лайка и невен, пчелен восък, емулгатори и вода. Предназначен за ежедневна употреба като оказва подхранващ, регенериращ и омекотяващ ефект върху кожата на ръцете и тялото и възстановява нормалния воден баланс и естествените й функции. Нанася се върху кожата на ръцете. Употреба: Нанесете с леки масажни движения определено количество от крема върху тялото и масажирайте. Начин на съхранение: При температура 5 градуса-25 градуса, плътно затворено и недостъпно за деца, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина. Най-добър за употреба преди края на: 30.06.2020 г. Нето: 50 ml ”е”